Samsung EAD-R10 - min-proiector sub formă de accesoriu pentru telefoanele din seria Galaxy

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.611 ori
<b>Samsung EAD-R10 - min-proiector sub formă de accesoriu pentru telefoanele din seria Galaxy</b>Samsung Galaxy Beam reprezintă a doua generație de telefoane cu pico-proiector încorporat. îl găsiți în magazinele locale pentru aproximativ 1.850 de lei. Samsung aduce un accesoriu pentru telefoanele din seria Galaxy, numele său este Samsung...

Samsung Galaxy Beam reprezintă a doua generație de telefoane cu pico-proiector încorporat. îl găsiți în magazinele locale pentru aproximativ 1.850 de lei. Samsung aduce un accesoriu pentru telefoanele din seria Galaxy, numele său este Samsung EAD-R10 care transformă smartphone-ul companiei sud-coreene în proiector, atunci când ai nevoie de el pentru această funcție.

Este deja disponibil în Coreea de Sud pentru 221 dolari. Include o baterie de 1650 mAh, proiectează imaginile la o rezoluție maximă de 640x360 pixeli / nHD și cu o luminozitate de 20ANSI lumeni. Se conectează la smartphone, trebuie setat a fi perceput ca un dispozitiv via MHL. Putem spune că este un device de tip plug-in-play.

Este util pentru cei care vor să arate o imagine, prezentare, filmulețe către un grup mai mare de prieteni pe un singur ecran, plus că nu ocupă nici prea mult spațiu. Nu a fost conceput pentru o utilizare profesională ci mai mult pentru a impresiona asistența.

Samsung EAD-R10

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×