Tehnologia camerei din BlackBerry 10 OS detaliată Într-un nou clip (Video)

1.198 ori
<b>Tehnologia camerei din BlackBerry 10 OS detaliată Într-un nou clip (Video)</b>BlackBerry 10 OS mai are puțin până la marele debut și s-a întețit promovarea și clipurile detaliate despre platforma au început să apară în numar tot mai mare. Un astfel de clip este și cel de mai jos, care oferă detalii despre camera...

BlackBerry 10 OS mai are puțin până la marele debut și s-a întețit promovarea și clipurile detaliate despre platforma au început să apară în numar tot mai mare. Un astfel de clip este și cel de mai jos, care oferă detalii despre camera terminalelor BB 10 OS și despre funcția Time Shift.

Ideea este simplă: folosind o interfață specială în formă de inel, putem "dă timpul înapoi" după ce realizăm o serie de fotografii cu fetele unor persoane. Astfel, dacă persoana este prinsă în, să zicem 3 ipostaze distincte, o putem alege pe cea ideală pentru poza finală. E interesant că putem lucra cu fiecare fată din poză în parte, astfel că dacă avem o fotografie cu 2 copii și unul este prins cu ochii închiși și altul blurat, dar în momente diferite, putem face modificările și obține o poză finală reușită.

Practic prin interfața inel navigăm în fiecare frame al seriei de poze și se pare că RIM a lucrat cu cei de la Scalado pentru această tehnologie. Cel pe care îl vedeți în acest clip este Arun Kumar, senior product manager la RIM, pe zona Multimedia. De remarcat și viteza camerei și faptul că ni se promite captura Full HD pe terminalele BlackBerry 10 OS. Sunt curios și ce bitrate vor avea capturile, de vreme ce Windows Phone pare a fi cel mai tare OS la acest capitol în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×