Samsung este nevoită să plătească 11.6 milioane de dolari către Huawei, pe seama încălcării de brevete

2.800 ori
<b>Samsung este nevoită să plătească 11.6 milioane de dolari către Huawei, pe seama încălcării de brevete</b>Huawei este pe cale să încaseze o sumă serioasă din partea sud-coreenilor de la Samsung, asta pe seama deciziei dată de către Curtea de Justiție din China care a dat câștig de cauza chinezilor într-un proces deschis în mai 2016. Aflăm că suma se ridică

Un raport marca Reuters ne aduce la cunoștiință astăzi faptul că Samsung este obligată de către Curtea de Justiție chineză la plata sumei de 11.6 milioane de dolari către Huawei - asta pe seama încălcării de brevete. Acesta este verdictul final din câte se pare și ni se dezvăluie că procesul a început încă din luna mai a anului trecut când Huawei depunea plângeri atât în țara natală China, cât și în Statele Unite. 

De-a lungul acestor luni în care Huawei cerea despăgubiri pe seama brevetelor utilizate de către Samsung fără acordul lor, sud-coreenii atacau la rândul lor prin procese contra chinezilor pentru încălcarea proprietății intelectuale. Aflăm și faptul că mai bine de 20 modele de smartphone-uri Samsung și tablete au încălcat brevete ale Huawei.

Huawei cere compensații pentru mai bine de 30 milioane de produse ce au fost comercializate pentru suma de 12.7 miliarde de dolari, produse printre care se afla și Samsung Galaxy S7. Curtea a ordonat celor 3 unități Samsung (Samsung China Investment Co Limited, o unitate din Huizhou, dar și o unitate din Tianjin) care au încălcat brevetele Huawei la plata de despăgubiri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×