O serie de schițe ale iPhone-ului aniversar ajung pe web; vedem o cameră duală plasată vertical pe handset

1.486 ori
<b>O serie de schițe ale iPhone-ului aniversar ajung pe web; vedem o cameră duală plasată vertical pe handset</b>Dacă ar fi să calculăm timpul rămas, atunci ne mai despart aproximativ 5 luni până la debutul iPhone-ului aniversar, un telefon ce va sosi cu display OLED și cu un scanner de amprente integrat sub sticla acestui ecran. Astăzi vedem o serie de schițe

Următorul smartphone așteptat cu sufletul la gură este iPhone Edition, telefonul prin care Apple va marca aniversarea de 10 ani de la debutul primului handset mobil pe piață. Deja numărul de leak-uri pentru acest produs a început să crească considerabil și astăzi privim asupra unor schițe care aparent au fost realizate de către un angajat al unei fabrici ce a avut ocazia să vadă preț de câteva momente un prototip al noului iPhone.

iPhone Edition schite

Pe seama acestor schițe avem și un desen tehnic mai detaliat pe care îl puteți vedea mai jos. Pentru că un asemenea desen e relativ simplu de realizat, privim cu precauție acest material care s-ar putea dovedi a fi fake într-un final. Ce remarcăm aici este camera foto duală de pe spate care acum este plasată vertical și nu orizontal ca pe iPhone 7 Plus. 

iPhone Edition schite

De asemenea, întreg panoul frontal pare a fi acoperit în întregime de un display, cu excepția părții superioare unde se află earpiece-ul, camera selfie și toți ceilalți senzori. După cum se vehiculează, Apple ar urma să ofere un scanner de amprente integrat chiar sub sticla ecranului, probabil folosind tehnologia celor de la Synaptics sau poate ceva dezvoltat in-house.

iPhone Edition schite

Remarcăm și butoanele clasice de pe modelele iPhone, inclusiv switch-ul pentru modul sliențios. Personal cred că acest model aniversar se va numi într-adevăr iPhone Edition și asta pentru că Apple a mai folosit denumirea 'Edition' și în cazul smartwatch-urilor sale. Celelalte două terminale ar urma să fie cunoscute drept iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×