Samsung ne amintește că Exynos 8895 vine cu suport pentru camere duale; am putea primi un asemenea setup pe Galaxy S8+

1.281 ori
<b>Samsung ne amintește că Exynos 8895 vine cu suport pentru camere duale; am putea primi un asemenea setup pe Galaxy S8+</b>Procesorul Exynos 8895 aflat în portofoliul celor de la Samsung este capabil să ofere suport și pentru camere foto duale, o dotare pe care am putea-o vedea pe Galaxy S8+. Sud-coreenii prezintă astăzi pe Twitter un soi de material promoțional prin care

De curând sud-coreenii de la Samsung au anunțat și procesorul Exynos 8895, chipset așteptat să ajungă pe noul flagship Galaxy S8 în unele regiuni din jurul lumii. Astăzi, chiar compania producătoare a dezvăluit pe Twitter un material promoțional din care reiese faptul că într-adevăr acest procesor vine cu suport pentru camere duale (Dual IPS), un soi de confirmare a faptului că vom primi și de la Sammy un smartphone cu o asemenea dotare pe viitor.

Nu știm însă dacă acest viitor handset va fi Samsung Galaxy S8+, sau dacă camera duală se păstrează pentru Galaxy Note 8 cu scopul de a oferi ceva mai inedit față de seria Galaxy S. Vom afla cu certitudine acest detaliu în doar câteva săptămâni, mai precis pe data de 29 martie când Samsung va desfășura evenimentul de lansare pentru modelele S8 și S8+.

Așa cum ați aflat din ultimele informații ajunse online, terminalele de față se vor remarca printr-un raport screen-to-body uimitor și prin panourile frontale cu muchii laterale curbate. Vor exista și variante cu procesor Snapdragon 835 și vom mai primi 4 GB RAM, 64 GB de stocare și autentificare pe bază de iris. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×