LG Stylus 2 Plus (Stylo 2 Plus) apare listat în GeekBench cu Android 7.0 Nougat la bord

749 ori
<b>LG Stylus 2 Plus (Stylo 2 Plus) apare listat în GeekBench cu Android 7.0 Nougat la bord</b>În cursul anului trecut cei de la LG Electronics au lansat în anumite regiuni din jurul lumii și phablet-ul Stylus 2 Plus - terminal care curând va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat după cum ne dă de înțeles o listare GeekBench. Este menționat aici

În cursul anului 2016 cei de la LG au adus pe piață și phablet-ul Stylus 2 Plus, terminal ce în regiuni precum SUA este cunoscut sub denumirea de LG Stylo 2 Plus. Acest model a apărut de curând în cadrul testului benchmark Geekbench cu Android 7.0 Nougat la pachet, semn că actualizarea la noul release este pe cale să fie distribuită curând către utilizatori.

LG Stylus 2 Plus

Vă amintim că smartphone-ul sosește cu display de 5.7 inch, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430 la bord. Avem și 16 sau 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD și o baterie de 2900 mAh.

LG Stylus 2 Plus

LG Stylus 2 Plus aduce alături și o tentativă de stylus, accesoriu ce ne va ajuta în interacțiunea cu ecranul tactil. În stilul lui LG G3 se păstrează butoanele de volum și cel de power plasat pe spate chiar sub camera foto. Pentru specificațiile sale complete puteți vizita pagina de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×