Samsung Galaxy A8 (2018) apare într-o nouă serie de fotografii, arată ca un Galaxy S8

9.775 ori
<b>Samsung Galaxy A8 (2018) apare într-o nouă serie de fotografii, arată ca un Galaxy S8</b>Dacă ne-am obişnuit să vedem scăpări de modele Galaxy A5 (2018) sau Galaxy A7 (2018), iată că şi Galaxy A8 devine o faţă tot mai comună. Recent am aflat că terminalul ar putea oferi o cameră duala frontală, după cum dezvăluia o protecţie a sa de ecran..

Dacă ne-am obişnuit să vedem scăpări de modele Galaxy A5 (2018) sau Galaxy A7 (2018), iată că şi Galaxy A8 devine o faţă tot mai comună. Recent am aflat că terminalul ar putea oferi o cameră duală frontală, după cum dezvăluia o protecţie a sa de ecran, iar acum vedem o versiune Galaxy A8+ (2018) dezvăluită de o serie de fotografii hands on.

Colegul Vicu Ţurcan a avut un material interesant despre modul în care seria Galaxy A 2018 ar putea schimba viitorul Samsung, crescând dominaţia lor în zona midrange. E drept că parcă midrange-urile Samsung arată mai mult ca niciodată precum flagship-urile anului anterior. În cazul lui Galaxy A8+ (2018) din aceste imagini aproape că îl poţi confunda cu un Galaxy S8, doar că parcă are marginile ceva mai proeminente.

Samsung Galaxy A8+ (2018) apare într-o nouă serie de fotografii, arată ca un Galaxy S8

Ce e sigur e că vine cu un ecran 18:9 cu colţuri şi margini curbate, acel Infinity Display atât de celebru deja. Circulă şi o nouă teorie odată cu aceste scăpări, afirmând că de fapt la anul nu vom mai vedea un Galaxy A7 (2018), ci doar un A8+ şi atât. Mai mult decât atât, sursa merge mai departe şi afirma că vom vedea doar acest model adoptând un Infinity Display, care ar putea să nu ajungă şi pe A5 (2018).

Phablet-ul cel nou ar trebui să vină cu un spate din sticlă, posibil şi o cameră duală, iar sub ea am putea găsi un scanner de amprente. Sunt şanse mari ca asemenea seriei Galaxy A din acest an şi cea din 2018 să debuteze în primele zile ale anului. Ne aşteptam la 6 GB RAM pe acest device, un ecran de 6 inch cu rezoluţie Full HD+ şi probabil avem 4 camere la bord si un CPU Exynos puternic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×