Samsung Galaxy A8 (2018) ar putea oferi o cameră duală după cum ne dezvăluie o presupusă protecție de ecran

1.282 ori
<b>Samsung Galaxy A8 (2018) ar putea oferi o cameră duală după cum ne dezvăluie o presupusă protecție de ecran</b>De câteva săptămâni tot primim informații despre gama de telefoane Galaxy A (2018), serie ce va fi remarcată printr-un upgrade inedit în această zonă și anume trecerea la panourile 18:9. Despre variantele A5 și A7 am mai aflat

Această ultimă lună de toamnă ne-a adus și numeroase leak-uri asociate telefoanelor Samsung Galaxy A (2018), produse ce ar putea debuta chiar până la final de an, sau cel târziu undeva în ianuarie 2018. Am aflat multe informații despre Galaxy A5 (2018) și Galaxy A8 (2018), dar cumva detaliile despre variantele A3 și A8 au fost puține spre inexistente.

Samsung Galaxy A8 2018

Descoperim astăzi însă o presupusă protecție de ecran destinată lui Galaxy A8 (2018), accesoriu ce ne dezvăluie prezența unei camere duale selfie pe acest handset. Vedem și decupaje pentru earpiece și senzori, iar întregul panou frontal este caracterizat de margini foarte subțiri în jurul ecranului.

Samsung Galaxy A8 2018

Pare identic cu cel folosit pe Galaxy S8 și sunt mari șanse ca așa să arate produsul finit ținând cont de faptul că sud-coreenii de la Samsung obișnuiesc să împrumute elemente de design de pe flagship-uri anterioare pentru noile serii Galaxy A. Dacă Galaxy A (2016) ne amintea de Galaxy S6, următoarea generație Galaxy A 2017 semăna destul de mult cu nimeni altul decât Galaxy S7.

Acum este momentul să vedem trăsături marca Galaxy S8 pe această viitoare gamă, o schimbare ce va fi apreciată serios de către publicul cu buget mid-range! Nu avem informații despre dotările lui A8 (2018), dar mă aștept la un display de 6 inch, rezoluție FHD+ și la 6 GB RAM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×