Samsung Galaxy A9 apare pe site-ul oficial Samsung Iran, cu data de lansare 1 decembrie și specificații listate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 644 ori
<b>Samsung Galaxy A9 apare pe site-ul oficial Samsung Iran, cu data de lansare 1 decembrie și specificații listate</b>Samsung Galaxy A9 a avut parte de scăpări multiple &icirc;n ultimele luni, plus o certificare &icirc;n Bluetooth SIG, care &icirc;l ducea mai aproape de debut. Azi aflăm că terminalul a fost listat pe site-ul Samsung Iran, &icirc;mpreună cu o dată...

Samsung Galaxy A9 a avut parte de scăpări multiple în ultimele luni, plus o certificare în Bluetooth SIG, care îl ducea mai aproape de debut. Azi aflăm că terminalul a fost listat pe site-ul Samsung Iran, împreună cu o dată de lansare: 1 decembrie 2015.

Site-ul Samsung Iran afişează specificaţiile telefonului şi data de lansare, împreună cu o randare a lui Galaxy A8 şi nu A9. Aceste dotări includ un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD, procesor octa core Snapdragon 620 cu GPU Adreno 510, 32 GB stocare şi 3 GB RAM. Există şi un slot microSD, o cameră de 16 megapixeli în spate şi o cameră frontală de 5 MP.

Samsung Galaxy A9

Pe partea de conectivitate avem GPS, NFC, Bluetooth 4.0 LE, iar ca OS Android 5.1.1 Lollipop. Handsetul ar urma să aibă un corp metalic de culoare albă, neagră sau aurie, iar la bord se afla şi o baterie neinlaturabila cu o capacitate necunoscută. Practic se reconfirmă specificaţiile scăpate în AnTuTu pentru Galaxy A9 şi vom afla probabil şi un preţ pe 1 decembrie.

Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×