Samsung Galaxy S7 Active e acum oficial, vine cu o baterie de 4.000 mAh și extra rezistenţă

3.693 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Active e acum oficial, vine cu o baterie de 4.000 mAh și extra rezistenţă</b>După o serie de confirmări şi răs-confirmări legate de existenţa lui Samsung Galaxy S7 Active, terminalul a devenit în sfârşit oficial astăzi. El a fost prezentat public de către Samsung şi operatorul american AT&T şi îl detaliem mai jos.

După o serie de confirmări şi răs-confirmări legate de existenţa lui Samsung Galaxy S7 Active, terminalul a devenit în sfârşit oficial astăzi. El a fost prezentat public de către Samsung şi operatorul american AT&T şi îl detaliem mai jos.

După cum probabil ştiţi deja, e vorba aici despre o versiune "rugged" a lui Galaxy S7, care păstrează grosul dotărilor high-end. Spre exemplu e păstrat procesorul Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Ecranul este unul Quad HD de 5.1 inch, dar de această dată e protejat contra spargerii datorită unui strat extra de policarbonat.

În plus, e inclusă şi o baterie mai generoasă, cu capacitate de 4.000 mAh. Terminalul integrează şi un scanner de amprente în butonul Home, ceea ce e o premieră în gama Active, din câte am înţeles. Produsul va fi pus în vânzare pe 10 iunie, la abonamente AT&T, care implică plata a 26.50 dolari pe lună (cca. 800 dolari la final). Disponibil în nuanţe ca Sandy Gold, Camo Green sau Titanium Gray, aşteptam acest produs şi în Europa, dar probabil doar peste câteva săptămâni sau chiar luni. Evident, el este rezistent la apa şi praf, dar şi la şocuri bineînțeles. 

Sunt păstrate intacte şi camerele de 12 MP si 5 MP. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×