Procesor Snapdragon 855 și 6 GB RAM pentru Samsung Galaxy A90 5G, potrivit unei listări GeekBench

902 ori
<b>Procesor Snapdragon 855 și 6 GB RAM pentru Samsung Galaxy A90 5G, potrivit unei listări GeekBench</b>Seria de terminale Galaxy A este pe cale să primească noi membri în perioada următoare astfel că pe lângă Galaxy A50s îl vom vedea lansat și pe Samsung Galaxy A90 5G. Acesta este un adevărat flagship după cum indică

Seria de terminale Galaxy A este pe cale să primească noi membri în perioada următoare astfel că pe lângă Galaxy A50s îl vom vedea lansat și pe Samsung Galaxy A90 5G. Acesta este un adevărat flagship după cum indică și denumirea sa, iar punctul principal de atracție va fi reprezentat de către tehnologia 5G oferită la pachet. Aflăm azi prin intermediul GeekBench și câteva dintre dotările sale!

Galaxy A90 5G

Aici telefonul apare listat cu numele de serie SM-A908N și alături de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 la pachet, respectiv 6 GB RAM. Aceste dotări îl ajută în obținerea a 3458 puncte în testul single-core, respectiv 10852 puncte în testul multi-core - rezultate demne de un flagship veritabil.

Rulează Android 9.0 Pie din fabrică și pe seama informațiilor anterior ajunse online știm că optează pentru un display Super AMOLED de 6.7 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj picătură în zona superioară. Va avea o cameră foto triplă în spate de 48 + 12 + 5 mpx, iar varianta 4G este așteptată aparent cu un ecran de 6.7 inch ce dispune de o rezoluție superioară. 

De asemenea iese la iveală că bateria sa ar putea fi o unitate de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Ținând cont de faptul că Galaxy A80 costă în jur de 3.000 lei pe plan local, modelul Galaxy A90 va trece clar peste pragul de 3.500 lei asta dacă va debuta oficial și la noi în țară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×