Samsung Galaxy A50s este confirmat printr-o listare GeekBench; Aflăm câteva dintre dotări

1.139 ori
<b>Samsung Galaxy A50s este confirmat printr-o listare GeekBench; Aflăm câteva dintre dotări</b>Sud-coreenii de la Samsung nu au terminat cu lansările din seria Galaxy A pe acest an și după ce am avut modele de la Galaxy A10 și până la Galaxy A80, acum începe distribuirea variantelor cu "s" în coadă

Sud-coreenii de la Samsung nu au terminat cu lansările din seria Galaxy A pe acest an și după ce am avut modele de la Galaxy A10 și până la Galaxy A80, acum începe distribuirea variantelor cu "s" în coadă. Un proaspăt exemplu despre care aflăm astăzi este chiar Samsung Galaxy A50s - telefon ce își face apariția în benchmark-ul GeekBench sub numele de serie SM-A507FN.

Samsung Galaxy A50s

Varianta standard a telefonului poartă denumirea SM-A505FN, astfel că într-adevăr este vorba despre un model succesor. Din datele dezvăluite aici aflăm că la nivel hardware nu vor fi schimbări comparativ cu modelul de bază, astfel că primim același procesor octa-core Exynos 9610 și 4 GB RAM. De asemenea, Android 9.0 Pie rulează la bord. 

Ce se va schimba însă potrivit zvonurilor vor fi camerele din spate, display-ul dar și bateria. Rămâne de văzut ce ne rezervă sud-coreenii de la Samsung în cazul acestui telefon și așteptăm în perioada următoare și alte leak-uri. Mă gândesc la o reducere a diagonalei și totodată la oferirea unei baterii mai mici la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×