Samsung Galaxy A91 „periculos” ca trotilul; Apare pe neașteptate cu procesor Snapdragon 855 și încărcare la 45W

3.848 ori
<b>Samsung Galaxy A91 „periculos” ca trotilul; Apare pe neașteptate cu procesor Snapdragon 855 și încărcare la 45W</b>Toamna se număra telefoanele midrange care trag în ţeapă high-end-urile. Samsung pregăteşte un astfel de smartphone, sub numele de Galaxy A91, ale cărui dotări l-ar face şi pe Galaxy S10+ gelos. Aflaţi mai jos care sunt specificaţiile sale.

Toamna se număra telefoanele midrange care trag în ţeapă high-end-urile. Samsung pregăteşte un astfel de smartphone, sub numele de Galaxy A91, ale cărui dotări l-ar face şi pe Galaxy S10+ gelos. Aflaţi mai jos care sunt specificaţiile sale.

Viitorul terminal va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 855 şi se vrea a fi o evoluţie a lui Galaxy A90 5G, deja un telefon bine dotat. De această dată, pe A91 primim şi încărcare rapidă la 45W. Noul venit ar putea sosi de abia la anul şi să facă parte din gama Galaxy A 2020, deşi sunt voci care spun că ar fi gata de debut până la final de an, cel putin in India.

Samsung Galaxy A91 ar trebui să mai aducă şi 8 GB RAM, 128 GB stocare şi slot microSD. În mare sună foarte mult că Galaxy A90 5G, inclusiv la capitolul ecran: 6.7 inch, Full HD+, Infinity U, Super AMOLED. În spate găsim o cameră principală de 48 de megapixeli, cu stabilizare optică, iar camera ultra-wide de 8 MP de pe A90 5G sare la 12 MP pe A91. Mai avem şi un senzor de 5 MP pentru Bokeh, iar pentru selfie primim o cameră de 32 MP.

Mai avem şi baterie de 4.500 mAh, cu încărcare rapidă la 45W, suport Bluetooth 5.0, port USB-C şi WiFi a/b/g/n/ac. Atenţie, nu avem suport 5G aici, iar Galaxy A91 ar sosi cu Android 10 preinstalat şi probabil cu One UI 2.0. Acesta aduce un nou design pentru aplicaţia Camera, captură de ecran video nativă, noi gesturi de navigare full screen şi un mod îmbunătăţit de utilizare cu o singură mână.

Aşteptaţi-vă la un preţ de 2.000 de lei şi probabil disponibilitate limitată. Mie îmi sună acest model a varianta de Galaxy A90 5G pentru unele ţări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×