Samsung Galaxy Alpha, telefonul presupus a sosi cu o carcasă metalică, primește autorizație din partea Bluetooth SIG

1.434 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha, telefonul presupus a sosi cu o carcasă metalică, primește autorizație din partea Bluetooth SIG</b>Un nou terminal Samsung care și-a făcut simțită prezența zilele acestea pe web în fotografii hands-on este Galaxy Alpha (SM-G8508S), un presupus device pregătit de compania coreeană care va aduce la pachet o carcasă metalică, lucru așteptat de...

Un nou terminal Samsung care și-a făcut simțită prezența zilele acestea pe web în fotografii hands-on este Galaxy Alpha (SM-G8508S), un presupus device pregătit de compania coreeană care va aduce la pachet o carcasă metalică, lucru așteptat de o lungă perioadă de timp de către toți fanii Samsung.

Astăzi, terminalul în cauză cu numele de cod SM-G8508S primește certificare din partea Bluetooth SIG, informație ce ne dezvăluie faptul că Galaxy Alpha va fi într-adevăr lansat pe piață în curând. Aflați că același nume de cod a fost întâlnit și în cadrul unui test benchmark la începutul acestei luni, mai precis pe data de 10 iulie.

Samsung Galaxy Alpha, telefonul presupus a sosi cu o carcasă metalică, primește autorizație din partea Bluetooth SIG

în ziua cu pricina, specificațiile a două noi terminale Samsung ajungeau pe web prin intermediul GFXBench, unul dintre acestea fiind nimeni altul decât modelul metalic SM-G8508S. Printre specificațiile sale regăseam un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 13 megapixeli.

De asemenea, mai este inclusă și o cameră foto secundară de 2 megapixeli, un slot nano SIM, un scanner pentru amprente, 32 GB memorie internă și conectivitate LTE 4G. Deși Samsung îl va prezenta pe Galaxy Alpha ca fiind un device din metal, se pare că doar rama care înconjoară terminalul va fi realizată dintr-un astfel de material.

Pe partea din spate vom fi întâmpinați de același material din policarbonat cu o textură punctată pe care l-am întâlnit de-a lungul timpului atât la flagship-ul Galaxy S5, cât și la alte terminale Samsung. Din punct de vedere al disponibilității, pe web au circulat unele zvonuri cu privire la faptul că Galaxy Alpha va fi lansat doar într-o serie limitată, urmând ca lansarea sa să aibă loc în această toamnă la IFA 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×