Dragons Rise of Berk review (Allview X2 Soul): un simulator de creșă de dragoni, dar fără un scop clar (Video)

1.657 ori
<b>Dragons Rise of Berk review (Allview X2 Soul): un simulator de creșă de dragoni, dar fără un scop clar (Video)</b>Cu câteva zile în urmă am reușit să văd filmul How to Train Your Dragon 2 și chiar dacă nu e la fel de bun ca primul, el e cu siguranță mai bun decât jocul care îi e asociat. E vorba despre Dragons Rise of Berk, pe care l-am testat pe...

Cu câteva zile în urmă am reușit să văd filmul How to Train Your Dragon 2 și chiar dacă nu e la fel de bun ca primul, el e cu siguranță mai bun decât jocul care îi e asociat. E vorba despre Dragons Rise of Berk, pe care l-am testat pe telefonul Allview X2 Soul.

Acesta este un simulator de creșă de dragoni, fără pic de lupte, conflicte sau vreun scop real. Acest titlu e disponibil gratuit și vine de la compania Ludia. El are ca scop căutarea, creșterea și antrenarea dragonilor, care sunt hrăniți și învățați noi abilități. Veți găsi ouă de dragoni, le veti cloci și apoi veți trimite creaturile la Academie.Ei vor crește în nivel, pot fi trimiși să aducă resurse ca peste sau lemn și veți putea construi și colibe speciale pentru vikingi, cei care va fabrica clădirile.

Dragons Rise of Berk

Jocul e un freemium, care pe lângă peste și lemn necesita și rune, care mai degrabă se cumpără decât se obțin. Avem și toate personajele celebre din film, de la Hiccup la Toothless și de la Gobber la Stoick, care schimbă replici amuzante pe ecran. Totul costă în acest joc și veți rămâne rapid fară loc unde să plasați noile clădiri. E amuzant să antrenezi dragoni și să aduni resurse, dar jocul devine rapid plictisitor.

îi dăm notă de 7 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
​

Allview X2 Soul prețuri actualizate

Dragons Rise of Berk review (Allview X2 Soul)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×