Samsung Galaxy C9 îşi face apariţia în baza de date Zauba, cu un ecran de 6 inch la bord

843 ori
<b>Samsung Galaxy C9 îşi face apariţia în baza de date Zauba, cu un ecran de 6 inch la bord</b>Site-ul Zauba.com ne dezvăluie mereu informații despre noi dispozitive ce ajung pe piața din India pentru testare, cel mai recent model regăsit în baza de importuri fiind Samsung Galaxy C9. Acest phablet din gama Galaxy C vine cu display de 6 inch și

Încă un model Samsung Galaxy C e gata de lansare, aparent, lucru confirmat de o listare nouă în baza de date Zauba. E vorba despre un presupus Samsung Galaxy C9, care ar fi apărut în acea bază de date cu un ecran de 6 inch la bord. Terminalul apărea pe web şi luna trecută, cu numele de cod Amy.

Galaxy C9

E cunoscut şi ca SM-C9000 şi acest Galaxy C9 nu a fost anunţat oficial încă. Dacă ne luăm după ecranul de 5.2 inch de pe Galaxy C5 şi cel de 5.7 inch de pe Galaxy C7, atunci o deducţie logică ar fi că Galaxy C9 va avea un display de 6 inch. Diagonala aceasta de altfel şi apare în baza de date a site-ului indian, care menţionează şi că două unităţi au fost livrate pentru test în India pe 19 septembrie.

Fiecare e trecută la o valoare de 255 dolari, dar privim cu precauţie întreaga poveste, de vreme ce o variantă de SM-C9000 a fost livrata din China în India luna trecută cu un ecran de 5.7 inch la bord. Nu avem specificaţii pentru acest model, dar judecând după Galaxy C7, ar trebui să primim 4 GB RAM, un procesor Snapdragon 625 sau superior şi o baterie de cel puţin 3300 mAh. O cameră de 16 MP în spate nu e exclusă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×