Samsung Galaxy C5 Pro ajunge în India, apare în baza de date Zauba şi ar putea debuta în decembrie

851 ori
<b>Samsung Galaxy C5 Pro ajunge în India, apare în baza de date Zauba şi ar putea debuta în decembrie</b>Iată că astăzi în baza de date a site-ului Zauba își face apariția nimeni altul decât Samsung Galaxy C5 Pro, terminal a cărui lansare se apropie cu pași repezi. Dispozitivul de față apare sub numele de cod Samsung SM-C5010 și aparent avem parte aici de un

Samsung Galaxy C5 Pro este cel mai nou upper midrange Samsung derivat din Galaxy C5, iar el împreună cu Galaxy C7 Pro ar urma să debuteze luna viitoare. Până atunci, terminalul cu nume de cod SM-C5010 apare în baza de date a site-ului de import/export din India Zauba.

Samsung Galaxy C5 Pro

Samsung Galaxy C5 Pro a fost livrat sub formă a două unităţi în India, cu scopul de "cercetare şi evaluare", listat la suma de 300 de dolari. Evident, pe piaţă va costa mult mai mult, modelele Galaxy C având preţuri ceva mai mari decât un midrange standard. Despre Samsung Galaxy C5 Pro ştim că va avea un procesor Snapdragon 626, adică o versiune actualizată a popularului Snapdragon 625, văzut de noi în acţiune pe Huawei Nova şi ZenFone 3 .

E un CPU octa core, ce păstrează GPU-ul Adreno 506 şi oferă un boost de performanţă de 10%. Galaxy C5 Pro ar trebui să păstreze diagonală de 5.2 inch a predecesorului, dar şi cameră de 16 megapixeli, în vreme ce cantitatea de RAM va rămâne probabil la 4 GB. Bateria ar trebui să facă o trecere de la 2600 mAh la 3000 mAh şi ecranul va avea probabil rezoluţie Full HD.

Aflăm mai multe peste câteva săptămâni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×