Samsung Galaxy E5 Dual-SIM disponibil prin eMAG.ro la un preț de 1.399 lei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.831 ori
<b>Samsung Galaxy E5 Dual-SIM disponibil prin eMAG.ro la un preț de 1.399 lei</b>Pe l&acirc;nga gama de terminale Galaxy A, sud-coreenii au introdus de cur&acirc;nd și seria E, aceasta fiind caracterizat de telefoane mid-range cu carcase din policarbonat. Printre acestea se numără și Galaxy E5 Dual-SIM, un smartphone cu display HD...

Pe lânga gama de terminale Galaxy A, sud-coreenii au introdus de curând și seria E, aceasta fiind caracterizat de telefoane mid-range cu carcase din policarbonat. Printre acestea se numără și Galaxy E5 Dual-SIM, un smartphone cu display HD Super AMOLED de 5 inch ce sosește astăzi în stocurile eMAG.ro.

Telefonul beneficiază de un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Beneficiem de o cameră frontală de 5 megapixeli și de un senzor foto principal de 8 megapixeli cu bliț LED.

Samsung Galaxy E5 Dual-SIM disponibil prin eMAG.ro la un preț de 1.399 lei

La capitolul conectivitate ni se pune la dispoziție 3G, A-GPS, Glonass, WiFi, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Samsung Galaxy E5 dispune de o baterie de 2.400 mAh, iar carcasa sa cu greutate de 120 grame măsoară doar 7.3 mm. Noul model este disponibil pe alb sau negru la un preț de 1.399 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×