HTC A50AML ajunge pe web, ar putea fi un nou telefon din seria Desire, cu cameră Ultrapixel frontală

Autor:  | Publicat în:  HTC 651 ori
<b>HTC A50AML ajunge pe web, ar putea fi un nou telefon din seria Desire, cu cameră Ultrapixel frontală</b>După at&acirc;t de multe scăpări legate de HTC One M9+, HTC One E9 şi mai nou şi de o tabletă HTC, iată că şi un model Desire devine subiect de leak-uri. Faimosul @upleaks, unul dintre zvonacii care au preluat coroana de la @evleaks are chiar o...

După atât de multe scăpări legate de HTC One M9+, HTC One E9 şi mai nou şi de o tabletă HTC, iată că şi un model Desire devine subiect de leak-uri. Faimosul @upleaks, unul dintre zvonacii care au preluat coroana de la @evleaks are chiar o listă de specificaţii pentru misteriosul HTC A50AML.

El ar putea fi un nou handset din seria Desire, care va sosi în două versiuni. Încă nu avem vreo imagine cu acest nou venit, dar ştim că el va sosi cu un procesor MediaTek MT6752M, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. La bord se vor afla o cameră de 13 MP în spate şi una de 13 MP în zona frontală pe modelul de bază, respectiv una Ultrapixel de 4 MP în faţă pe modelul premium.

Aceste dotări ne fac să considerăm noul Desire un selfie phone, care vine şi cu Android 5.0, conform scăpării. Trebuie remarcat faptul că după un 2014 în care HTC s-a afirmat mai degrabă prin modele midrange, firma asiatică ar trebui să pregătească o salvă de terminale de genul acesta, mai ales modele Desire noi, dacă vrea să câştige teren în 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×