Samsung Galaxy Fold declarat "cel mai greu de reparat smartphone din 2019" de către iFixit

667 ori
<b>Samsung Galaxy Fold declarat "cel mai greu de reparat smartphone din 2019" de către iFixit</b>Pe lângă JerryRigEverything care ne prezintă teste de rezistență pentru cele mai noi smartphone-uri aduse pe piață, îi avem și pe cei de la iFixit care se axează asupra unui alt aspect de care ar trebui

Pe lângă JerryRigEverything care ne prezintă teste de rezistență pentru cele mai noi smartphone-uri aduse pe piață, îi avem și pe cei de la iFixit care se axează asupra unui alt aspect de care ar trebui să ținem cont la achiziția unui terminal și anume cât de ușor sau greu este de reparat acesta. Astăzi iFixit dezvăluie care au fost cele mai ușor de reparat device-uri din 2019, dar și pe cele mai greu de reparat.

Începem de la coadă și aflați că "cel mai greu de reparat smartphone din 2019" a fost nimeni altul decât Samsung Galaxy Fold, terminalul pliabil care a avut probleme chiar în prag de lansare. A fost amânat pentru îmbunătățirea construcției, dar chiar și așa reparația este foarte problematică, înlocuirea componentelor fiind foarte migăloasă și cu riscuri mari de a cauza alte daune la interior.

Acest telefon a obținut nota 2/10 de la iFixit, unde 10/10 este nota primită de produsul cel mai ușor de reparat. Tot în această zonă a device-urilor greu de reparat avem căștile AirPods Pro care primesc nota 0/10 și laptop-ul MacBook Pro 16 cu nota 1/10. Cât despre cele mai ușor de reparat dispozitive, aici la loc de cinste se află Fairphone 3 (nota 10/10), un telefon despre care nu mulți au auzit.

Componentele modulare și ușurința de înlocuire a acestora i-au adus iată primul loc în clasament. Cu nota 9/10 îl avem pe Mac Pro 2019, iar pe locul 3 vine o consolă chiar și anume Xbox One S în varianta All Digital Edition (8/10). Aflați din clipul de mai sus toate detaliile despre fiecare dispozitiv în parte. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×