Samsung Galaxy Fold va fi disponibil la precomandă în oferta Orange România de vineri, 26 aprilie

975 ori
<b>Samsung Galaxy Fold va fi disponibil la precomandă în oferta Orange România de vineri, 26 aprilie</b>Cei care erau curioși să afle când vor începe precomenzile lui Samsung Galaxy Fold și pe plan local primesc o super-veste astăzi, aceea că ineditul pliabil va fi disponibil și în oferta operatorului Orange România

Cei care erau curioși să afle când vor începe precomenzile lui Samsung Galaxy Fold și pe plan local primesc o super-veste astăzi, aceea că ineditul pliabil va fi disponibil și în oferta operatorului Orange România. Startul vânzărilor în acest regim de precomandă se va da vineri pe data de 26 aprilie, urmând ca programul să ia sfârșit pe 2 mai și ca imediat după să înceapă și onorarea comenzilor.

Samsung Galaxy Fold

Există și o mențiune specială în cazul de față, aceea că telefonul este disponibil la precomandă exclusiv la reînnoirea unui abonament Orange. Operatorul portocaliu va fi și singurul operator de telefonie mobilă care va înregistra precomenzi pentru noul smartphone pliabil Samsung, astfel că nu îl vom vedea la ceilalți furnizori de servicii de pe plan local.

Aflăm că terminalul se va lansa în oferta Orange în variantele de culoare argintiu și negru. În acest moment vă puteți înregistra cu adresa de e-mail pentru a afla primi când se dă startul precomenzilor pe site-ul Orange. Vă reamintim că Galaxy Fold adoptă un format de tip carte cu un ecran compact extern și un panou pliabil de 7.3 inch la interior. Are procesor Snapdragon 855, 512 GB de stocare flash și 12 GB RAM.

Device-ul va fi disponibil pentru achiziție urmând link-urile de mai jos începând de vineri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×