Samsung Galaxy Fold ar putea debuta în magazine luna viitoare (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.459 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ar putea debuta în magazine luna viitoare (Zvon)</b>După o lungă perioadă de tăcere în ceea ce privește situația lui Samsung Galaxy Fold, iată că astăzi din partea unui director al companiei sud-coreene sosesc indicii cu privire la data lansării. Acest oficial a declarat

După o lungă perioadă de tăcere în ceea ce privește situația lui Samsung Galaxy Fold, iată că astăzi din partea unui director al companiei sud-coreene sosesc indicii cu privire la data lansării. Acest oficial a declarat că pliabilul este așteptat să ajungă pe rafturile magazinelor undeva în luna iulie și că pentru moment nu se poate dezvălui o dată specifică.

Totodată aflăm că cei de la Samsung vor organiza o conferință de presă foarte curând pentru a anunța lansarea comercială și schimbările ce au fost aduse pliabilului. Vă amintim că Galaxy Fold era gata pregătit să fie livrat celor care au plasat o precomandă la mijlocul lunii aprilie, dar totul a fost sistat după problemele întâlnite de către publicațiile tech cu unitățile de test.

Unii au înlăturat protecția din plastic aplicată peste ecran crezând că este doar o simplă protecție și nu o parte din ansamblul display, iar alții s-au trezit cu particule de praf și murdărie intrată sub display. Mai apoi am aflat că Samsung a realizat schimbări pentru a opri pătrunderea de particule în spatele display-ului în zona balamalei și a protejat mai bine folia din plastic aplicată peste ecran pentru ca utilizatorii să nu o mai confunde cu o simplă folie de protecție.

În tabăra vecină, Huawei Mate X ar fi gata de lansarea comercială chiar în această lună după cum aflam aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×