Samsung Galaxy Fold ar putea debuta în magazine luna viitoare (Zvon)

1.742 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ar putea debuta în magazine luna viitoare (Zvon)</b>După o lungă perioadă de tăcere în ceea ce privește situația lui Samsung Galaxy Fold, iată că astăzi din partea unui director al companiei sud-coreene sosesc indicii cu privire la data lansării. Acest oficial a declarat

După o lungă perioadă de tăcere în ceea ce privește situația lui Samsung Galaxy Fold, iată că astăzi din partea unui director al companiei sud-coreene sosesc indicii cu privire la data lansării. Acest oficial a declarat că pliabilul este așteptat să ajungă pe rafturile magazinelor undeva în luna iulie și că pentru moment nu se poate dezvălui o dată specifică.

Totodată aflăm că cei de la Samsung vor organiza o conferință de presă foarte curând pentru a anunța lansarea comercială și schimbările ce au fost aduse pliabilului. Vă amintim că Galaxy Fold era gata pregătit să fie livrat celor care au plasat o precomandă la mijlocul lunii aprilie, dar totul a fost sistat după problemele întâlnite de către publicațiile tech cu unitățile de test.

Unii au înlăturat protecția din plastic aplicată peste ecran crezând că este doar o simplă protecție și nu o parte din ansamblul display, iar alții s-au trezit cu particule de praf și murdărie intrată sub display. Mai apoi am aflat că Samsung a realizat schimbări pentru a opri pătrunderea de particule în spatele display-ului în zona balamalei și a protejat mai bine folia din plastic aplicată peste ecran pentru ca utilizatorii să nu o mai confunde cu o simplă folie de protecție.

În tabăra vecină, Huawei Mate X ar fi gata de lansarea comercială chiar în această lună după cum aflam aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×