Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition are parte de o scăpare, vine pe alb, negru sau bej

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.539 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition are parte de o scăpare, vine pe alb, negru sau bej</b>Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon midrange lansat toamna trecută, dar iată că azi vedem o ediţie specială datorită unei scăpări, cu provenienţa din Germania. Terminalul poartă numele de cod SM-G531F, dar pe piaţa va fi cunoscut că...

Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon midrange lansat toamna trecută, dar iată că azi vedem o ediţie specială datorită unei scăpări, cu provenienţa din Germania. Terminalul poartă numele de cod SM-G531F, dar pe piaţa va fi cunoscut că Samsung Galaxy Grand Prime Value Edition.

El păstrează ecranul de 5 inch al modelului original, cu tot cu rezoluţia de 540 x 960 pixeli şi face trecerea de la un CPU Snapdragon 410 la un Marvell PXA1908. Handsetul vine cu 1 GB RAM şi cea mai importantă îmbunătăţire aici e trecerea de la Android 4.4 KitKat la Lollipop, mai ales că Grand Prime nici nu părea să fie pe lista modelelor ce vor primi Lollipop.

Terminalul vine alb, negru sau bej şi oferă suport pentru conectivitate LTE Categoria 4, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 şi NFC. În spate se afla o cameră de 8 MP, iar în faţă una de 5 MP, în vreme ce la interior găsim o baterie de 2600 mAh. Grosimea şi greutatea sunt de 8.6 mm, respectiv 156 grame, destul de mult pentru un model cu diagonală de 5 inch.

Preţul acestui model ar trebui să fie în jurul a 220 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×