Samsung Galaxy J3 (2017) apare și în GeekBench; aduce 2 GB RAM și rulează Android Nougat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.098 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2017) apare și în GeekBench; aduce 2 GB RAM și rulează Android Nougat</b>În baza de date GeekBench își face astăzi apariția și smartphone-ul Samsung Galaxy J3 (2017), terminal din zona de buget ce va sosi cu Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică și cu 2 GB memorie RAM. Listarea din acest benchmark confirmă și prezența

Pe lista de lansări Samsung se mai află și modelul Galaxy J3 (2017), telefon care își dezvăluia anterior câteva dintre dotările hardware prin intermediul unei listări GFXBench. Acele specificații sunt confirmate astăzi și de către benchmark-ul GeekBench unde telefonul și-a făcut de curând apariția - detaliu ce ne poate oferi un soi de indiciu cu privire la faptul că lansarea oficială se apropie cu pași repezi.

Samsung Galaxy J3 2017

Așadar, aflați că avem în față un telefon din zona de buget ce va fi caracterizat de dotări modeste. Primim 2 GB memorie RAM la pachet, un procesor quad-core de 1.43 GHz și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Printre alte specificații posibile mai avem o cameră foto principală de 5 sau 8 megapixeli și un senzor selfie de 2 megapixeli.

Ca performanțe acest terminal obține 631 puncte la testul single-core GeekBench, respectiv 1858 puncte în cadrul testului multi-core prin care se pun la treabă toate cele 4 nuclee. Ultimele zvonuri indicau faptul că acest nou smartphone va fi disponibil pe piață la un preț de sub 150 euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×