Samsung va rezolva problema ecranului roșiatic de pe Galaxy S8 printr-un update ce vine săptămâna viitoare

3.313 ori
<b>Samsung va rezolva problema ecranului roșiatic de pe Galaxy S8 printr-un update ce vine săptămâna viitoare</b>Nici bine nu a fost lansat comercial Samsung Galaxy S8 și deja s-a semnalat și prima problemă care are de-a face cu arătosul display pe care terminalul îl adoptă. Utilizatorii acestui handset au remarcat o tentă de culoare roșiatică a display-ului,

Acum câteva zile am aflat și noi despre problema întâmpinată de unii utilizatori cu ecranul lui Samsung Galaxy S8, panou ce afișa o nuanță roșiatică ciudată care i-a alarmat pe cumpărători. Acum descoperim că sud-coreenii au în plan distribuirea unui update software menit să rezolve acest neajuns, pachetul cu pricina urmând a fi disponibil către descărcare începând de săptămâna viitoare.

Ca urmare a cazurilor semnalate, iată că Samsung ia măsuri în acest sens și ar fi interesant de știut dacă chiar și după această eventuală actualizare se vor mai regăsi cazuri similare printre utilizatorii de S8. În eventualitatea în care nu se rezolvă nici software, atunci cel mai probabil clienții afectați vor primi un telefon nou la schimb.

La noi pe plan local, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ au început a fi livrate către cumpărători, iar majoritatea retailerilor și operatorilor oferă cele două terminale în stoc. Lista actualizată a prețurilor pentru cele două terminale o puteți consulta de aici, respectiv aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×