Samsung Galaxy J4 Prime şi J6 Prime se pregătesc de debut, au paginile oficiale postate pe web

2.268 ori
<b>Samsung Galaxy J4 Prime şi J6 Prime se pregătesc de debut, au paginile oficiale postate pe web</b>Samsung nu a adus telefoane noi la IFA 2018, dar asta nu îi opreşte să aibă lansări separate de eveniment. Spre exemplu două telefoane noi din gama Galaxy J tocmai au apărut pe web, sub numele de Samsung Galaxy J4 Prime şi Samsung Galaxy J6 Prime.

Samsung nu a adus telefoane noi la IFA 2018, dar asta nu îi opreşte să aibă lansări separate de eveniment. Spre exemplu două telefoane noi din gama Galaxy J tocmai au apărut pe web, sub numele de Samsung Galaxy J4 Prime şi Samsung Galaxy J6 Prime. Acestea au primit pagini oficiale de suport (aici și aici).

Ambele modele vor fi mici upgrade-uri pentru terminalele deja existente J4 şi J6. Paginile de suport au fost publicate local în Vietnam deocamdată. Din păcate nu avem şi specificaţii pentru noile handset-uri. Se pare că principala diferenţa între J-urile actuale şi cele Prime este la nivel de procesor şi la versiunea de Android de la bord. Samsung Galaxy J4 Prime şi Galaxy J6 Prime vor renunţa la procesorul Exynos în favoarea unui Snapdragon şi ar putea rula Android 8.1 sau chiar Android Pie.

Galaxy J4 cel actual are o variantă cu 2 GB RAM şi una cu 3 GB RAM, plus un ecran Super AMOLED HD de 5.5 inch. Probabil varianta Prime va sosi cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus acelaşi ecran. Camera de 13 MP din spate va fi păstrată, ca şi cea de 5 MP din faţă. Avem şi un scanner de amprente integrat în butonul Home, dar si o baterie de 3000 mAh.

Samsung Galaxy J6 are 3 GB RAM sau 4 GB, ecran Super AMOLED Infinity Display, procesor Exynos 7870 şi camera de 13 MP în spate, plus 8 MP în faţă. Aici se păstrează camerele, cei 4 GB RAM, dar se trece la procesor Snapdragon. Ecranul ar trebui să rămână şi el neschimbat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×