Samsung Galaxy J6 este real, confirmat de paginile oficiale de suport Samsung

1.041 ori
<b>Samsung Galaxy J6 este real, confirmat de paginile oficiale de suport Samsung</b>După o serie de leak-uri sosite în ultimul timp, iată că astăzi vine și confirmarea existenței lui Samsung Galaxy J6 chiar prin intermediul unei pagini de suport Samsung. Aici telefonul este menționat cu numărul de serie SM-J600

Acum că Galaxy A6 şi A6+ au devenit reale, e momentul să ne concentrăm atenţia pe seria Galaxy J. Modelul Samsung Galaxy J6 a fost subiect de zvonuri încă din februarie şi iată-l reapărând acum prin intermediul unor pagini de suport Samsung.

Galaxy J6

Samsung a urcat paginile de suport ale lui Galaxy J6 pe unele site-uri regionale ale sale şi vedem aici numele de cod SM-J600G, asociat versiunii din India sau SM-J600F pentru Ucraina. O a treia variantă cu cod SM-J600N va ajunge în Europa de Vest. Din păcate aceste pagini nu menţionează specificaţii, dar precedentele scăpări au dezvăluit detalii, precum prezenţa unui ecran Infinity Display la bord, cu aspect 18.5:9 şi diagonală de 5.6 inci. Rezolutia e probabil doar HD.

Galaxy J6

Telefonul a primit şi aprobarea FCC cu ceva vreme în urmă, confirmând prezenţa unui conector microUSB la bord şi a unui jack audio. Judecând şi după apariţia sa în GeekBench, are Android 8.0.0 la bord şi 2 GB RAM, plus un procesor Exynos 7870. Foarte posibil ca telefonul să debuteze în curând, cu toate aceste scăpări şi mă aştept să vedem şi o cameră de 13 MP în spate, 5 MP în faţă şi eventual un corp metalic, dacă nu alege policarbonatul clasic zonei de sub 200 de dolari ca preţ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×