Samsung Galaxy J6 și Galaxy J8 sunt introduse oficial în India cu panouri 18.5:9

1.215 ori
<b>Samsung Galaxy J6 și Galaxy J8 sunt introduse oficial în India cu panouri 18.5:9 </b>Din partea producătorului sud-coreean Samsung sosesc astăzi două noi telefoane pe piață și anume modelele Galaxy J6 și Galaxy J8, terminale care se remarcă prin panourile 18.5:9 adoptate. Avem parte și de ceva schimbări ce țin de materialul

Sud-coreenii de la Samsung au mai lansat astăzi și alte produse pe lângă Galaxy S Light Luxury despre care v-am anunțat aici, fiind vorba despre terminalele Galaxy J6 și Galaxy J8. Acestea se remarcă prin panourile 18.5:9 adoptate, prin camere foto ce nu sună deloc rău pe hârtie, cât și prin prețuri accesibile. Descoperiți în rândurile de mai jos specificațiile acestor handset-uri și sumele la care sunt vândute!

Samsung Galaxy J6

Galaxy J6

Cu un ecran de 5.6 inch îl avem pe Galaxy J6, telefon ce se livrează cu un procesor octa-core Exynos 7, cu baterie de 3000 mAh, scanner de amprente în spate, soluție de autentificare facială, respectiv cameră frontală de 8 megapixeli cu deschidere f/1.9. În spate are o cameră de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 și rulează Android Oreo din fabrică. Vine în variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Samsung Galaxy J8

Galaxy J8

În plan secund se află Galaxy J8, smartphone cu ecran HD+ de 6 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 450 și baterie mai generoasă de 3500 mAh. Se oferă aici o cameră frontală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9, iar în spate chiar o cameră duală cu senzor principal de 16 mpx (deschidere f/1.7) și senzor secundar de 5 megapixeli (deschidere f/1.9). Mai primim scanner de amprente și 4 GB RAM + 64 GB stocare.

Ce mai trebuie spus despre aceste modele este faptul că avem parte de o revenire la origini astfel că sud-coreenii renunță la carcasa din metal în favoarea unui corp din policarbonat spre dezamăgirea clienților. Prețuri aveți mai jos și așteptăm și sosirea terminalelor pe plan local curând!

  • Galaxy J6 (3 GB RAM) - 205 dolari
  • Galaxy J6 (4 GB RAM) - 240 dolari
  • Galaxy J8 (4 GB RAM) - 280 dolari 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×