Samsung Galaxy A9 Star şi Galaxy A9 Star Lite devin oficiale: Telefoane midrange cu dotări bune, camere interesante

5.287 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Star şi Galaxy A9 Star Lite devin oficiale: Telefoane midrange cu dotări bune, camere interesante</b>Weekend-ul nu trece fără să avem parte și de lansări din zona smartphone, astfel că Samsung ne prezintă în această zi modelele Galaxy A9 Star și Galaxy A9 Star Lite. Cele două terminale de față se remarcă prin diagonale generoase și camere foto

În această săptămână l-am văzut pe Samsung Galaxy A9 Star dezvăluit într-un clip hands on, împreună cu noi fotografii şi remarcam pe atunci faptul că arată atipic pentru un Samsung, mai ales la amplasarea camerei. Acum terminalul a devenit oficial, împreună cu modelul Galaxy A9 Star Lite.

Galaxy A9 Star

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu aceste modele, ei bine aflaţi că Galaxy A9 Star a fost cunoscut o vreme şi drept Galaxy A8 Star. Acum s-a dat startul precomenzilor pentru A9 Star şi A9 Star Lite, care sunt disponibile pentru început în China. Precomenzile se încheie pe 14 iunie. Samsung Galaxy A9 Star este menţionat de pagina oficială drept un telefon cu ecran de 6.28 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 3700 mAh.

Galaxy A9 Star

Are o cameră duală, cu senzori de 24 MP + 16 MP şi o cameră selfie de 16 MP. Mai aduce şi un scanner de amprente în spate. Preţul ar urma să fie de aproximativ 465 de euro. Samsung Galaxy A9 Star Lite va veni cu un ecran mai mic şi ar putea ajunge pe piaţă sub numele de Galaxy A6+ (2018) de fapt, fiind o variantă rebranduită a sa pentru piaţa chineză. Apropo îl avem pe Galaxy A6 (2018) în teste şi l-am scos din cutie recent.

Sunt surse care menţionează că Galaxy A9 Star Lite e un telefon cu un ecran de 6 inch Super AMOLED Infinity Display, procesor Snapdragon 450 şi 4 GB RAM, plus o cameră duală de 16 MP + 5 MP În spate. În față are aceeaşi cameră de 24 MP ca modelul principal A9 Star. Samsung Galaxy A9 Star ar urma să coste 576 dolari, iar varianta Lite 420 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×