Samsung Galaxy Mega 2 gata de lansare, ar putea veni Într-o versiune de 7 inch numită Galaxy W

1.231 ori
<b>Samsung Galaxy Mega 2 gata de lansare, ar putea veni Într-o versiune de 7 inch numită Galaxy W</b>Un așa numit Samsng SM-T2558 a apărut pe web luna trecută, sub forma unei tablete de 7 inch cu alură de telefon, iar acum aflăm că acest model ar putea de fapt să fie un nou Samsung Galaxy Mega. Handsetul va fi Galaxy Mega 2 și ar putea debuta în...

Un așa numit Samsung SM-T2558 a apărut pe web luna trecută, sub forma unei tablete de 7 inch cu alură de telefon, iar acum aflăm că acest model ar putea de fapt să fie un nou Samsung Galaxy Mega.

Handsetul va fi Galaxy Mega 2 și ar putea debuta în Coreea de Sud sub numele de Galaxy W în curând. Informațiile sunt confirmate de o broșură care a apărut în țara natală Samsung, iar în document ni se promite un "phoneblet UX", o interfață specială cu mod landscape și funcție split screen. Zvonurile afirmă că acest nou venit va avea un spate cu imitație de piele, după modelul Galaxy Note 3.

Nu e încă clar dacă Galaxy W și Galaxy Mega 2 sunt unul și același, mai ales că telefonul are un buton Menu în locul celui Recent Apps pe care Samsung îl folosește pe noile sale handseturi. Specificațiile lui SM-T2558 includ un display 720p, procesor quad core de 1.2 GHz (Snapdragon 400 probabil), 1.5 GB RAM, camera de 8 MP și camera frontală de 2 MP. Acest phoneblet include și 8 GB spațiu de stocare și slot microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×