Samsung Galaxy Mega 2 gata de lansare, ar putea veni Într-o versiune de 7 inch numită Galaxy W

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.175 ori
<b>Samsung Galaxy Mega 2 gata de lansare, ar putea veni Într-o versiune de 7 inch numită Galaxy W</b>Un așa numit Samsng SM-T2558 a apărut pe web luna trecută, sub forma unei tablete de 7 inch cu alură de telefon, iar acum aflăm că acest model ar putea de fapt să fie un nou Samsung Galaxy Mega. Handsetul va fi Galaxy Mega 2 și ar putea debuta în...

Un așa numit Samsung SM-T2558 a apărut pe web luna trecută, sub forma unei tablete de 7 inch cu alură de telefon, iar acum aflăm că acest model ar putea de fapt să fie un nou Samsung Galaxy Mega.

Handsetul va fi Galaxy Mega 2 și ar putea debuta în Coreea de Sud sub numele de Galaxy W în curând. Informațiile sunt confirmate de o broșură care a apărut în țara natală Samsung, iar în document ni se promite un "phoneblet UX", o interfață specială cu mod landscape și funcție split screen. Zvonurile afirmă că acest nou venit va avea un spate cu imitație de piele, după modelul Galaxy Note 3.

Nu e încă clar dacă Galaxy W și Galaxy Mega 2 sunt unul și același, mai ales că telefonul are un buton Menu în locul celui Recent Apps pe care Samsung îl folosește pe noile sale handseturi. Specificațiile lui SM-T2558 includ un display 720p, procesor quad core de 1.2 GHz (Snapdragon 400 probabil), 1.5 GB RAM, camera de 8 MP și camera frontală de 2 MP. Acest phoneblet include și 8 GB spațiu de stocare și slot microSD.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×