Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Wiko 3.556 ori
<b>Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil</b>Nvidia încearcă tot mai mult să scape de dominația celor de la Qualcomm, care au avantajul că includ și modemuri de conectivitate pe device-urile care le folosesc procesoarele. în schimb, terminalele Tegra 4 de exemplu nu au și conectivitate 4G...

Nvidia încearcă tot mai mult să scape de dominația celor de la Qualcomm, care au avantajul că includ și modemuri de conectivitate pe device-urile care le folosesc procesoarele. în schimb, terminalele Tegra 4 de exemplu nu au și conectivitate 4G LTE. Există din fericire un CPU Tegra 4i, care aduce acest tip de conexiune și pe care îl vedem pe smartphone-ul de mai jos.

Pe numele său Wiko Highway 4G, acest smartphone vine cu CPU Tegra 4i, adică o versiune lite de Tegra 4, dar care include și modem Icera pentru conexiuni 4G LTE. Precedentul Wiko Highway avea un procesor MediaTek MT6592, deci asistăm la o schimbare de CPU. Sistemul de operare de pe handset este Android KitKat în acest caz, iar Highway 4G măsoară 7.3 mm în grosime și vine cu display Full HD de 5 inch.

Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil

Dotările sale includ 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 16 megapixeli în spate. în față se afla o cameră de 8 MP, iar printre specificații nu regăsim slot microSD, din păcate. Bateria e o unitate de 2350 mAh, iar modelul vine pe albastru, violet, negru sau alb. Acest produs va avea un preț sub 300 de euro, ceea ce sună foarte bine.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×