Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Wiko 3.506 ori
<b>Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil</b>Nvidia încearcă tot mai mult să scape de dominația celor de la Qualcomm, care au avantajul că includ și modemuri de conectivitate pe device-urile care le folosesc procesoarele. în schimb, terminalele Tegra 4 de exemplu nu au și conectivitate 4G...

Nvidia încearcă tot mai mult să scape de dominația celor de la Qualcomm, care au avantajul că includ și modemuri de conectivitate pe device-urile care le folosesc procesoarele. în schimb, terminalele Tegra 4 de exemplu nu au și conectivitate 4G LTE. Există din fericire un CPU Tegra 4i, care aduce acest tip de conexiune și pe care îl vedem pe smartphone-ul de mai jos.

Pe numele său Wiko Highway 4G, acest smartphone vine cu CPU Tegra 4i, adică o versiune lite de Tegra 4, dar care include și modem Icera pentru conexiuni 4G LTE. Precedentul Wiko Highway avea un procesor MediaTek MT6592, deci asistăm la o schimbare de CPU. Sistemul de operare de pe handset este Android KitKat în acest caz, iar Highway 4G măsoară 7.3 mm în grosime și vine cu display Full HD de 5 inch.

Wiko Highway 4G, un smartphone cu procesor Tegra 4i și 4G LTE vine cu preț accesibil

Dotările sale includ 3 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 16 megapixeli în spate. în față se afla o cameră de 8 MP, iar printre specificații nu regăsim slot microSD, din păcate. Bateria e o unitate de 2350 mAh, iar modelul vine pe albastru, violet, negru sau alb. Acest produs va avea un preț sub 300 de euro, ceea ce sună foarte bine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×