Samsung Galaxy Note 10.1 - detaliile oficiale, galerie foto cu tableta quad-core sud-coreeană

1.756 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10.1 - detaliile oficiale, galerie foto cu tableta quad-core sud-coreeană</b>Uite că avem confirmarea oficială în ce privește tableta Galaxy Note 10.1 de la Samsung. Este noul lor vârf de gamă pe zona tabletelor și va ajunge a concura cu noul iPad / Asus Transformer TF700T / Huawei Mediapad 10 FHD. &nbsp; Să vedem...

Uite că avem confirmarea oficială în ce privește tableta Galaxy Note 10.1 de la Samsung. Este noul lor vârf de gamă pe zona tabletelor și va ajunge a concura cu noul iPad / Asus Transformer TF700T / Huawei Mediapad 10 FHD.

Să vedem specificațiile tehnice, acum le avem de la sursa oficială. Exact ce ne așteptam. Au schimbat procesorul ce-l puseseră la MWC Barcelona 2012 cu cel pe Samsung Galaxy S III - Exynos quad-core la 1.4 GHz, Mali-400MP pe post de accelerator grafic, au plus și la camera foto față de generația anterioară cât și la memoria RAM - 2 GB ca și Huawei Mediapad 10 FHD.

Toate detaliile pentru Samsung Galaxy Note 10.1:

Tabletă
Date tehnice
Samsung Galaxy Note 10.1
EcranPLS TFT de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli
ProcesorExynos quad-core la 1.4 GHz
Memorie2 GB memorie RAM, 16 / 32 / 64 GB plus microSD de până la 64 GB
GPUMali-400MP
Sistem de operareAndroid 4.0 Ice Cream Sandwich
Conectivitate3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video5 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.9 Megapixeli
Baterie7000 mAh
Greutate600 gr.
Grosime8.9 mm

Observați că Samsung merge pe ideea inaugurată de Galaxy Note - smartbletul de 5.3 inch. Au aplicații optimizate pentru stylus, se așteaptă ca și comunitatea dezvoltatorilor de aplicații să se implice și asta mai ales după succesul comercial al lui Note de 5.3 inch, se vor adăuga și unitățile de Galaxy Note 10.1 comercializate, va exista o piață de desfacere.

Samsung Galaxy Note 10.1

Cu ce iese în față Galaxy Note 10.1 față de alte tablete din piață?

1. Multi-tasking cu multiscreen - poți vizualiza pagini web / clipuri video / aplicații pe jumătate de din ecran, iar pe cealaltă jumătate să utilizezi aplicații bazate pe S Pen. Se poate capta și decupa o imagine pe un ecran spre a fi mutată pe altul

2. S-Pen de 6.5 mm a fost încorporat în device și când este acționat lansează automat aplicații: S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch, Polaris Office. Când S-Pen-ul este scos poate fi activată automat o aplicație. Exemplu: S Note.

Samsung Galaxy Note 10.1

3. S-Note permite combinarea notițelor și a schițelor cu alt conținut digital din template-urile ce sunt puse la dispoziție. Aduce funcțiile Shape Match și Formul Match ce ajută la corectarea și digitalizarea formelor geometrice și rezolvarea formulelor numerice scrise cu S Pen.

4. Adobe Photoshop Touch ce permite editarea fotografiilor la un nivel ce se dorește profesionist cu ajutorul lui S Pen.

Adobe Photoshop Touch

5. Hardware puternic - Galaxy S III cu Exynos quad-core și 1 GB de memorie RAM se descurca excelent în testele de benchmark, vă dați seama că la 2 GB memorie RAM va impresiona și mai mult, dar asta se va vedea mai ales în browsing sau rularea aplicațiilor.

6. 3G și Wi-Fi din start, spațiu de stocare considerabil - microSD-urile suportate pot ajunge până la 64 GB.

Prețul este de 599 euro pentru versiunea Wi-Fi + 3G și de 479 euro pentru versiunea Wi-Fi

Prețul este de 599 euro pentru versiunea Wi-Fi + 3G și de 479 euro pentru versiunea Wi-Fi. Ca design pot spune că unele linii aduc aminte de Galaxy S III, forme ceva mai rotunjite decât la generația precedentă unde au avut numeroase procese cu Apple pe seama designului și a modului în care sunt dispuse componentele la interior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×