Detalii minore legate de noul iPhone / iPhone 5 ies la iveală: tasta Home, cartela nano-SIM, slotul pentru SIM

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.824 ori
<b>Detalii minore legate de noul iPhone / iPhone 5 ies la iveală: tasta Home, cartela nano-SIM, slotul pentru SIM</b>Orice imagine și informație legată de noul iPhone / iPhone 5 trebuie analizată de mai multe ori înainte de a fi luată de bună. Sunt tot felul de site-uri care doresc să atragă publicitate într-un timp scurt și se bazează pe imagini trucate....

Orice imagine și informație legată de noul iPhone / iPhone 5 trebuie analizată de mai multe ori înainte de a fi luată de bună. Sunt tot felul de site-uri care doresc să atragă publicitate într-un timp scurt și se bazează pe imagini trucate.

Se spune că noul iPhone / iPhone 5 ar debuta pe 12 septembrie într-un eveniment de presă, iar din 21 septembrie se va regăsi în magazine. Aici sunt prea multe surse de top ca să nu fie așa. Apple trebuie să-și lanseze smartphone-ul în ediția pe 2012, Samsung s-a întărit cu Galaxy S III. Urmează să pluseze și ei.

Componente iPhone 5

Au apărut imagini pe un site francez cu cartela nano-SIM pe care iPhone 5 ar urma să o încorporeze, slotul pentru nano-SIM cât și butonul de Home al telefonului.

nano-SIM pe care iPhone 5

Se mai spune că iPhone 5 ar dispune de un ecran de 4 - 4.1 inch, retina display, mai slim decât generația actuală. Vom afla din ce în ce mai multe informații până la punctul culminant, lansarea prognozată pe 12 septembrie - un moment cheie în istoria smartphone-urilor pe anul în curs.

iPhone 5 SIM

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×