Samsung Galaxy Note 10.1 Unboxing - stylus, quad core, 2 GB RAM, aparent tableta ideală! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.151 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10.1 Unboxing - stylus, quad core, 2 GB RAM, aparent tableta ideală! (Video)</b>A ajuns și la noi cu câteva zile înainte de lansarea din România tableta Samsung Galaxy Note 10.1, prin evoMAG.ro. Retailerul vinde acest terminal la prețul de 2.699 lei și trebuie să aflați că acest model a fost prezentat inițial la MWC 2012,...

A ajuns și la noi cu câteva zile înainte de lansarea din România tableta Samsung Galaxy Note 10.1, prin evoMAG.ro. Retailerul vinde acest terminal la prețul de 2.699 lei și trebuie să aflați că acest model a fost prezentat inițial la MWC 2012, într-o variantă dual core cu 1 GB RAM. între timp a fost upgradata și lansată în magazine în august.

Avem acum de-a face cu o tabletă cu procesor quad core Exynos, 2 GB RAM și o carcasă groasă de 8.9 mm. Galaxy Note 10.1 cântărește 600 de grame și are o fantă specială pentru stylusul sau, care e mai gros și mai lung decât cel de pe primul Galaxy Note. Tableta de nouă generație vine în cutie cu un manual, o pereche de căști, un încărcător, cablu USB și un inel pentru a schimba "mina" stylusului. Galaxy Note 10.1 încorporează un ecran PLS TFT de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 2 GB RAM și vine și cu slot SIM și microSD.

Samsung Galaxy Note 10.1

De remarcat și prezența conectivității infraroșu pe tableta, semnalată de acea zonă neagră din partea superioară. în spatele tabletei descoperim o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, iar în fată avem o cameră de 1.9 megapixeli. Terminalul rulează Android 4.0.3 cu TouchWiz aplicat peste și dispune de două funcții interesante: multiscreen și pop up play. Pop Up Play îl știți deja de la Galaxy S III și permite minimizarea unei ferestre de playback video și deplasarea sa pe ecran unde doriți. Cu multiscreen aveți parte de multitasking REAL, astfel că puteți împărți ecranul în două și într-o jumătate să scrieți un mail și în cealaltă să vedeți un film, de exemplu.

Mai multe detalii primiți în recenzia completă, de săptămâna viitoare!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×