Samsung Galaxy Note 9 primește Android 10 + One UI 2.0 în România; Startul se dă la Vodafone

3.258 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primește Android 10 + One UI 2.0 în România; Startul se dă la Vodafone</b>La mijloc de săptămână utilizatorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 din România au parte de o veste bună, actualizarea la Android 10 + One UI 2.0 fiind distribuit în acest moment pe cale oficială

La mijloc de săptămână utilizatorii de terminale Samsung Galaxy Note 9 din România au parte de o veste bună, actualizarea la Android 10 + One UI 2.0 fiind distribuită în acest moment pe cale oficială. Ne referim aici la varianta finală a release-ului software și avem confirmarea sosirii update-ului chiar de către un membru al grupului de Facebook Mobilissimo, fiind vorba despre o unitate din rețeaua Vodafone.

Galaxy Note 9

În următoarele zile update-ul ar trebui să ajungă și pe unitățile cumpărate de la Orange sau la liber și după cum puteți vedea în captura de mai sus, actualizarea software are aproximativ 1800 MB. Include patch-ul de securitate din 1 decembrie 2019 și aduce la pachet noua interfață One UI 2.0 cu optimizări la nivel vizual.

Avem introduse și noi gesturi de navigare full screen, funcția Focus Mode, dar și noi efecte Edge Lightning. De asemenea, în cadrul aplicației Camera putem reorganiza modurile de captură din ecranul principal în funcție de preferințe. Ne puteți confirma în secțiunea de comentarii de mai jos dacă ați primit și voi update-ul și eventualele descoperiri pe care le faceți.

Ca un fapt divers, aflați că smartphone-ul Galaxy Note 9 nu prea se mai găsește în stoc pe plan local, fapt ce contribuie la afișarea sa la sume destul de mari. Prețul minim este de 3.098 lei la evoMAG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×