Samsung Galaxy S10+ primește actualizarea oficială la Android 10 + One UI 2.0 în România!

5.203 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ primește actualizarea oficială la Android 10 + One UI 2.0 în România! </b>Începutul săptămânii aduce vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S10+ din România, flagship-ul de față tocmai bifând actualizarea oficială la Android 10 + One UI 2.0. Aflați că update-ul sosește via OTA

Începutul săptămânii aduce vești bune pentru posesorii de Samsung Galaxy S10+ din România, flagship-ul de față tocmai bifând actualizarea oficială la Android 10 + One UI 2.0. Aflați că update-ul sosește via OTA și că mărimea sa este de aproximativ 2000 MB, astfel că este recomandată descărcarea folosind o conexiune Wi-Fi, asta pentru a nu consuma din traficul de date inclus în abonament.

 

Galaxy S10+

Avem inclus aici și patch-ul de securitate din luna decembrie și desigur One UI 2.0, noua interfață ce aduce schimbări pentru gesturile de navigare dar și pentru modul de utilizare cu o singură mână. Tot ca noutate avem posibilitatea de a seta afișarea pe lockscreen a iconiței pentru deblocarea prin amprentă, asta pentru a știi exact zona în care să atingem cu degetul pentru scanarea precisă.

Odată cu trecerea la Android 10, Samsung aduce pe flagship-ul său și grafice mai detaliate pentru consumul de energie, opțiuni rearanjate pentru aplicația Camera și modificări pentru Digital Wellbeing. Nu în ultimul rând, tema întunecată Dark Mode se va aplica acum și la nivel de sistem/wallpaper. 

Ar trebui ca notificarea de actualizare să vă apară automat pe telefon, dar dacă nu se întâmplă astfel puteți merge la secțiunea de setări și verifica manual disponibilitatea update-ului. Recenzia noastră pentru Galaxy S10+ o aveți mai sus în format video, sau o puteți găsi aici în format text.

Cel mai bun preț actual pentru flagship-ul de față este de 3.492 lei pe QuickMobile.ro odată cu aplicarea codului promo QUICK202!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×