Samsung Galaxy On NXT este acum oficial; vine cu dotări mid-range și costă 275 dolari

813 ori
<b>Samsung Galaxy On NXT este acum oficial; vine cu dotări mid-range și costă 275 dolari</b>Pe piața din India tocmai ce a debutat astăzi smartphone-ul Samsung Galaxy On NXT - terminal metalic ce va fi vândut la un preț de 275 dolari. Pentru această sumă vom primi un handset dotat cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core, 3 GB RAM

Samsung anunță astăzi debutul smartphone-ului Galaxy On NXT pe piața din India, model care este de fapt un Galaxy J7 Prime cu mai multă capacitate de stocare la bord. Aflați că acest handset costă 275 dolari ~ 1.140 lei, și faptul că primim în cazul de față o carcasă metalică de tip unibody ce cântărește 167 grame și care măsoară 8 mm în grosime. Sunt disponibile două culori (auriu și negru), iar specificațiile le aflați din rândurile următoare.

Samsung Galaxy On NXT

Ei bine, primim aici un display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core de 1.6 GHz, 3 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 32 GB care poate fi extinsă ulterior prin intermediul unui card microSD de până la 128 GB. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.9, respectiv un senzor selfie de 8 megapixeli și deschidere f/1.9.

Samsung Galaxy On NXT

Telefonul aduce suport A-GPS, Glonass, un port microUSB v2.0, Bluetooth 4.1, un jack audio 3.5 mm, Wi-Fi 802.11 b/g/n și desigur conectivitate 4G LTE. Mai avem și un scanner de amprente la pachet, iar bateria este o unitate de 3300 mAh care pe hârtie promite o autonomie de până la 14 ore de redare video continuuă, sau 21 ore de convorbire în modul 3G. 

Android 6.0 Marshmallow este prezent aici, și terminalul de față se anunță a fi o alternativă chiar atractivă de luat în calcul pentru cei interesați de un phablet din zona mid-range de preț cu dotări interesante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×