Samsung Galaxy Tab A (2016) S-Pen este anunțată oficial; vine cu 3 GB RAM, difuzoare stereo și costă 440 dolari

1.211 ori
<b>Samsung Galaxy Tab A (2016) S-Pen este anunțată oficial; vine cu 3 GB RAM, difuzoare stereo și costă 440 dolari </b>Tableta Samsung Galaxy Tab A (2016) S-Pen devine astăzi oficială, moment în care aflăm prețul de comercializare și desigur dotările hardware pe care aceasta ni le oferă la pachet. După cum indică și denumirea sa, tableta aduce un stylus S-Pen la pachet

Astăzi cei de la Samsung anunță lansarea tabletei Galaxy Tab A (2016) S-Pen - model ce aduce și alte upgrade-uri interesante pe lângă stylus-ul S-Pen inclus la pachet. Acest din urmă accesoriu este exact cel pe care îl avem alături de phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 și vine în întâmpinarea persoanelor ce pun accentul pe partea de productivitate. Vom putea edita documente mai rapid, interacționa cu meniul, dar și realiza schițe sau grafice.

Samsung Galaxy Tab A (2016) S-Pen

Printre dotările tehnice avem un display de 10.1 inch cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli, un procesor octa-core Samsung Exynos 7870 tactat la o frecvență de 1.6 GHz și un chip de 3 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 32 GB spațiu intern de stocare, suport pentru carduri microSD de până la 256 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD.

Samsung Galaxy Tab A (2016) S-Pen

Tableta ne mai oferă conectivitate 4G LTE, o cameră frontală de 2 megapixeli și o baterie de 7300 mAh care potrivit celor de la Samsung ar uma să ne ofere până la 14 ore de utilizare. Prețul de comercializare în Coreea de Sud este de 440 dolari, și este foarte probabil să vedem produsul de față și în alte regiuni din lume în următoarea perioadă. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×