Samsung Galaxy Prevail, un nou model Android cu preț rezonabil (sub 200 de dolari)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.486 ori
<b>Samsung Galaxy Prevail, un nou model Android cu preț rezonabil (sub 200 de dolari)</b>Seria Galaxy a celor de la Samsung este atât de diversificată încât poate include cu ușurință atât un model dual core precum Galaxy S II, cât și acest nou-venit, cunoscut drept Galaxy Prevail și dotat cu specificații modeste. Prețul său este...

Seria Galaxy a celor de la Samsung este atât de diversificată încât poate include cu ușurință atât un model dual core precum Galaxy S II, cât și acest nou-venit, cunoscut drept Galaxy Prevail și dotat cu specificații modeste. Prețul său este pe măsură - 180 de dolari, cel puțin în SUA.

în State, handsetul va sosi în această primăvară, cel puțin prin operatorul Boost Mobile, care îl oferă la prețul de 180 de dolari fără abonament. Specificațiile lui Prevail sunt destul de modeste și includ conectivitate CDMA, un display touch capacitiv de 3.2 inchi, slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB, Bluetooth și conexiune microUSB.

Terminalul rulează Android 2.2 și vine cu o cameră de 2 megapixeli cu suport pentru captură video. în cele din urmă, menționăm că acest model Samsung Galaxy suportă browsing, GPS și socializare via Facebook. Oare îl vom vedea și în Europa având în vedere predilecția sa pentru rețele CDMA?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×