HP Stingray, un nou terminal cu webOS la bord? Iată prima imagine!

1.310 ori
<b>HP Stingray, un nou terminal cu webOS la bord? Iată prima imagine!</b>După scăpări ale celor de la HTC și Nokia, este momentul ca și HP să se alăture companiilor care ne pregătesc terminale misterioase... Ceea ce vedeți mai jos este HP Stingray, un nou smartphone weBOS, cu siguranță mai atractiv decât Pre 3 și...

După scăpări ale celor de la HTC și Nokia, este momentul ca și HP să se alăture companiilor care ne pregătesc terminale misterioase... Ceea ce vedeți mai jos este HP Stingray, un nou smartphone weBOS, cu siguranță mai atractiv decât Pre 3 și micuțul Veer, ambele anunțate cu săptămâni în urmă.

Speculațiile afirmă că acest handset vine cu un ecran touch de mari dimensiuni, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și probabil o cameră în partea frontală, asta dacă acel punct de deasupra ecranului nu este un senzor de proximitate. Modelul amintește de un HTC EVO cu webOS la bord, sau cel puțin așa descrie designul lui Stingray o sursă a celor de la PreCentral.

Restul dotărilor sunt un mister, dar e foarte probabil ca sub carcasa sa se afle un procesor de 1 GHz, iar Stingray ar putea veni cu o cameră de 5 megapixeli, suport WiFi, GPS și Bluetooth. Cum rămâne cu alte două modele misterioase HP, Mansion și Windsor? Când se va elucida acest mister, mai ales că mai toate conferințele telecom/IT de început de an s-au încheiat?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×