Samsung Galaxy S II depășește iPhone 4 În vânzări pe luna mai (UK)

1.560 ori
<b>Samsung Galaxy S II depășește iPhone 4 În vânzări pe luna mai (UK)</b>Samsung Galaxy S II începe încet-încet să pătrundă pe piață, astfel că după ce în Japonia a depășit precomenzile lui iPhone 4, telefonul dual core are în această lună mai multe unități vândute decât ultimul iPhone și asta în Marea...

Samsung Galaxy S II începe încet-încet să pătrundă pe piață, astfel că după ce în Japonia a depășit precomenzile lui iPhone 4, telefonul dual core are în această lună mai multe unități vândute decât ultimul iPhone și asta în Marea Britanie.

Cele două piețe insulare sunt doar începutul pentru handsetul cu procesor dual core de 1.2GHz, care a pătruns recent și pe piața din România, prin Orange, Vodafone și retaileri online precum eMAG și evoMAG. Având un predecesor care a vândut 10 milioane de unități anul trecut și performanțe de invidiat, Galaxy S II este o amenințare serioasă pentru Apple.

Acest nou model Galaxy S are la rândul său un concurent de temut în această vară: HTC Sensation, de asemenea un terminal dual core cu procesor de 1.2GHz, dar cu un display cu o rezoluție mai bună (qHD). Topul celor mai bine vândute 10 telefoane din Marea Britanie include 5 HTC-uri și 8 modele Android, semn că OS-ul mobil Google proliferează, iar HTC este pe drumul cel bun.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×