Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition se va lansa pe data de 7 iulie

1.355 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition se va lansa pe data de 7 iulie</b>După ce anterior era văzută în imagini de presă, iată că astăzi aflăm și data la care va fi lansată noua versiune Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition. Ei bine, acest model urmează a debuta în cadrul unui eveniment pe data de 7 iulie, moment în care vom

După ce anterior sud-coreenii de la Samsung lansau pe piață modelul Galaxy S7 Edge Injustice Edition, iată că acum ne pregătim pentru o altă variantă la fel de exclusivistă. Este vorba despre versiunea dedicată Jocurilor Olimpice din Rio, competiție sportivă ce va fi deschisă oficial pe data de 5 august, și unde va participa și România.

Noul model se va numi Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition, și mulțumită unui teaser aflăm că acesta va fi prezentat oficial pe 7 iulie. Din imaginile anterioare ce au sosit pe web, am remarcat faptul că telefonul urmează a adopta o nuanță de negru, dar și elemente colorate în auriu (rama butonului home, earpiece), respectiv albastru pentru inelul ce înconjoară camera foto de pe spate și bliț-ul LED.

Desigur, avem parte și de un logo special ce ne amintește că este vorba despre o ediție dedicată Jocurilor Olimpice. La fel ca în cazul variantei Batman, și noul model ar putea veni la pachet cu o husă interesantă, dar și cu un set Gear VR. Mai multe detalii aflăm pe data de 7 iulie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×