Samsung Galaxy S III vândut În 127 de unități deja la evoMag.ro În doar 6 ore!

1.194 ori
<b>Samsung Galaxy S III vândut În 127 de unități deja la evoMag.ro În doar 6 ore!</b>Samsung Galaxy S III este telefonul momentului, atât la nivel internațional, cât și în România. De vreme ce suntem în iunie, e deja oficial faptul că noul Galaxy S se găsește la toți operatorii și retailerii și au început vânzările. Dacă...

Samsung Galaxy S III este telefonul momentului, atât la nivel internațional, cât și în România. De vreme ce suntem în iunie, e deja oficial faptul că noul Galaxy S se găsește la toți operatorii și retailerii și au început vânzările. Dacă la Băneasa Mall vă așteaptă oferte speciale, aflăm că evoMAG.ro a vândut deja 127 de unități și asta în doar 6 ore.

Performanța incredibilă se datorează atât promovării telefonului, cât și așteptărilor cu care vine el. Samsung Galaxy S II a fost telefonul anului trecut la Mobilissimo.ro, votat de cititori și mai tot romanul a asociat ideea de smartphone Android cu Galaxy S II. Astfel, Galaxy S III vine drept continuarea naturală, un smartphone quad core cu ecran HD de 4.8 inch, camera de 8 megapixeli și procesor Exynos de nouă generație. La evoMAG.ro telefonul costă 2.649 lei și se afla în continuare pe stoc, deci îl puteți achiziționa.

La nivel internațional în doar două săptămani după anunțarea lui Galaxy S III se înregistraseră peste 8 milioane de precomenzi. Sunt curios și care e proporția de unități de culoare albastră versus cele albe, mai ales că există probleme de producție pentru cele albastre, din câte știu. evoMAG.ro are și un pachet promoțional, ce include telefonul Galaxy S III la pachet cu un card de memorie de 32 GB, la preț de 2.765 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×