Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Preview - prima tabletă Samsung cu Android 4.0 preinstalat a ajuns la Mobilissimo.ro! (Video)

2.198 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 2 10.1 Preview - prima tabletă Samsung cu Android 4.0 preinstalat a ajuns la Mobilissimo.ro! (Video)</b>Anul trecut ne-au trecut prin mâna toată modelele Galaxy Tab de la Samsung, deci era lesne de înțeles că suntem nerăbdători să vedem cum au evoluat aceste produse, prin intermediul seriei Galaxy Tab 2. Iată că modelul Samsung Galaxy Tab 2 10.1 a...

Anul trecut ne-au trecut prin mâna toată modelele Galaxy Tab de la Samsung, deci era lesne de înțeles că suntem nerăbdători să vedem cum au evoluat aceste produse, prin intermediul seriei Galaxy Tab 2. Iată că modelul Samsung Galaxy Tab 2 10.1 a ajuns și la noi în teste, mulțumită unui cititor fidel al nostru. V-am pregătit un preview video pe care îl vedeți mai jos.

Tableta a fost expusă la standul Vodafone de la IT Congress 2012 la Timișoara, deci e posibil ca în curând să o vedem în portofoliul acestui operator. Avem de-a face aici cu un terminal cu ecran de 10.1 inch și design schimbat față de predecesorul său, Galaxy Tab 10.1 și asta pentru a evita orice proces cu Apple. Galaxy Tab 2 10.1 costă 2.099 lei la evomag.ro în varianta WiFi + 3G, sau 1.800 de lei la Quickmobile.ro, în varianta WiFi. Noi testam versiunea WiFi + 3G de 16 GB, iar dotările sale includ și 1 GB RAM, camera de 3.15 MP fără bliț, slot microSD și CPU dual core de 1 GHz.

în cutie găsim obișnuitele accesorii: încărcător, cablu USB, manual, iar terminalul sta foarte bine în mână, deoarece cântărește puțin: sub 600 de grame. Tableta rulează Android 4.0.3 cu interfața TouchWiz și pare a se mișca mai bine decât unele modele Galaxy Tab de anul trecut. Tab 2 10.1 oferă și o baterie de 7000 mAh, care ar trebui să fie suficient pentru un browsing de lungă durată. Vom afla asta în zilele următoare, pe măsură ce vă pregătim o recenzie completă!

Preț Samsung Galaxy Tab 2 10.1 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×