Samsung Galaxy S10+ se dezvăluie în benchmarkuri noi, cu scoruri apropiate de iPhone XS

1.854 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ se dezvăluie în benchmarkuri noi, cu scoruri apropiate de iPhone XS</b>După scăpări în randări şi fotografii cu iz oficial, Samsung Galaxy S10+ apare în benchmark-uri noi, care scot în evidenţă puterea procesorului său. Se pare că terminalul este destul de aproape de iPhone XS ca scoruri

După scăpări în randări şi fotografii cu iz oficial, Samsung Galaxy S10+ apare în benchmark-uri noi, care scot în evidenţă puterea procesorului său. Se pare că terminalul este destul de aproape de iPhone XS ca scoruri. Vă reamintesc că seria Galaxy S10 are la baza două variante de CPU: Exynos 9820 şi Snapdragon 855.

Benchmark-urile văzute până acum nu erau încurajatoare şi deseori procesoarele erau sub Apple A12 Bionic. Ei bine un nou test GeekBench arată ceva mai bine, iar Galaxy S10+ apare sub numele de cod SM-G975F. Testul a fost realizat pe 4 februarie şi e vorba aici despre un handset cu procesor Exynos 9820 şi 6 GB RAM la bord.

Practic e cea mai ieftină versiune de Galaxy S10+ realizată de Samsung, asta în cazul în care avem şi una cu ceva mai mult RAM şi stocare, eventual acel Galaxy S10 X. Telefonul obţine scorul de 4472 puncte în sub testul single core şi 10387 în cel multi core. Depăşeşte deci rezultatele atinse luna trecută. În schimb Apple iPhone XS Max cu Apple A12 a atins la testul Mobilissimo.ro scorul de 4813 puncte în testul single core şi 11404 în cel multi core, deci mai e de lucru.

Motivul e că Exynos 9820 e un procesor de 8 nm, în vreme ce procesoarele flagship Apple şi Qualcomm sunt de 7 nm. Evident lucrăm cu prototipuri aici şi vorbim despre performanța sintetică şi nu cea din viaţa reală. One UI ar trebui să contribuie masiv la creşterea rapidităţii şi fluidităţii la utilizarea de zi cu zi. Vă reamintesc că am avut un benchmark pentru Galaxy S10+ cu Exynos 9820 în AnTuTu încă din noiembrie 2018 şi nu era rău deloc, deşi tot nu bătea un iPhone XS Max.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×