Samsung Galaxy S10+ apare listat în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 855

1.673 ori
<b>Samsung Galaxy S10+ apare listat în GeekBench cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 855</b>Numărătoarea inversă până la debutul seriei de terminale Galaxy S10 a început deja și în avalanșa de leak-uri mai dăm și de listări în benchmark-uri precum se întâmplă chiar astăzi. Aveți mai jos o captură de ecran din cadrul GeekBench

Numărătoarea inversă până la debutul seriei de terminale Galaxy S10 a început deja și în avalanșa de leak-uri mai dăm și de listări în benchmark-uri precum se întâmplă chiar astăzi. Aveți mai jos o captură de ecran din cadrul GeekBench acolo unde și-a făcut apariția varianta Galaxy S10+ ce va oferi o cameră foto triplă în spate, o diagonală de 6.4 inch aparent și posibil baterie de 4000 mAh.

Galaxy S10+

Vedem de această dacă cum se descurcă modelul echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855, cu toate că ar putea fi vorba în cazul de față de o versiune specială de teste a lui S10+. În cadrul testului single-core, acest smartphone obține 3413 puncte, în vreme ce la multi-core se ajunge la 10256 puncte.

După cum puteți observa, în această listare sunt menționați și cei 6 GB RAM. Pe lângă varianta de față ar urma să fie pusă în vânzare și o alta cu 8 GB de RAM după cum sugera chiar ieri o scăpare. Vă amintim că lansarea noilor smartphone-uri din seria Galaxy S10 este programată pentru data de 20 februarie atunci când va avea loc o nouă ediție Unpacked. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×