Samsung Galaxy S20 se lansează în această seară la ora 21:00 (ora României); Iată cum poți urmări evenimentul live!

2.363 ori
<b>Samsung Galaxy S20 se lansează în această seară la ora 21:00 (ora României); Iată cum poți urmări evenimentul live!</b>Astăzi este ziua cea mare, momentul în care Samsung va lansa noua serie de flagship-uri pe anul 2020. Vorbim despre modelele Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra - telefoane care în ultimele luni

Astăzi este ziua cea mare, momentul în care Samsung va lansa noua serie de flagship-uri pe anul 2020. Vorbim despre modelele Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra - telefoane care în ultimele luni au primit sute de leak-uri. Am văzut randări, liste de specificații, iar mai nou handson-uri și liste de prețuri, iar acum suntem la câteva ore distanță de la debutul oficial. 

Nu uităm nici de smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip care va fi prezentat la rândul său în cadrul evenimentului Unpacked din această seară și care va avea o ediție limitată "Thom Browne" cu smartwatch și căști wireless la pachet. Acesta va fi un smartphone pliabil cu clapetă, procesor Snapdragon 855+, cameră duală în spate și ecran flexibil de 6.7 inch, prețul urmând a fi de 1500 dolari.

Pe de altă parte, modelele din seria Galaxy S20 vor avea display-uri clasice Dynamic AMOLED cu diagonale de 6.2 inch (S20), 6.7 inch pe S20 Plus, respectiv 6.9 inch pentru varianta Ultra. Până la 16 GB RAM vom primi aici, baterii generoase cu alimentare rapidă și procesoare Exynos 990 în Europa. Muchiile din jurul ecranului vor fi reduse la extrem și apropo de ecran, primim cititoare de amprente ultrasonice de nouă generație.

Aflați că evenimentul Unpacked va fi transmis live în această seară de la ora 21:00 (ora României) și că îl puteți urmări chiar din cadrul acestui articol, mai sus. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×