Samsung Galaxy S9 are amânată actualizarea la Android 10 + One UI 2.0; Iată când va sosi

1.965 ori
<b>Samsung Galaxy S9 are amânată actualizarea la Android 10 + One UI 2.0; Iată când va sosi</b>În vreme ce toată lumea vorbeşte numai despre Samsung Galaxy S20 şi noutăţile sale în aceste zile, unii se gândesc şi la telefoanele mai vechi şi la actualizările lor software. Posesorii de Galaxy S9

În vreme ce toată lumea vorbeşte numai despre Samsung Galaxy S20 şi noutăţile sale în aceste zile, unii se gândesc şi la telefoanele mai vechi şi la actualizările lor software. Posesorii de Galaxy S9 se întreabă când vor primi actualizarea la Android 10 şi One UI 2.0, iar azi avem o veste proastă: actualizarea a fost amânată.

Ştiam că beta-ul Android 10 pentru Galaxy S9 şi Galaxy S9+ a sosit din noiembrie, deci a fost timp destul pentru beta testing şi feedback. Azi aflăm că mai e puţin de aşteptat până la varianta finală, care va aduce printre altele Biometric API pentru scanarea de iris şi noua variantă de suport DeX pentru PC.

Samsung

Iniţial Android 10 trebuia să vină în ianuarie, luna curentă pe aceste telefoane, dar a fost amânat. Această schimbare este prezentă și în aplicația Samsung Members acolo de unde aflăm că actualizarea la Android 10 pentru Galaxy S9 va ajunge în România din martie.Trebuie menţionat că Galaxy Note 9 a primit deja Android 10 în multe ţări, deci ne miră întârzierea pe Galaxy S9.

Din moment ce vine şi One UI 2.0 la pachet, posesorii de S9 vor primi şi noile funcţii de editare video de pe Note 10 probabil, poate şi Bokeh la filmare şi AR Doodle, deşi nu aş băga mâna în foc. One UI 2.0 aduce şi un Dark Mode cu fundal mai difuz, noutăţi în zona Accessiblity, stickere în Calendar, mutarea de iconuri şi opţiuni din Camera şi un slider nou de zoom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×