Samsung Galaxy S5 Prime apare Într-o primă fotografie ce scoate la iveală o carcasă din metal

1.462 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime apare Într-o primă fotografie ce scoate la iveală o carcasă din metal</b>După ce numeroase zvonuri afirmau, cei de la Samsung pregătesc în acest moment o versiune premium a lui Samsung Galaxy S5, terminal ce va include o carcasă realizată din aluminiu. în cursul zilei de astăzi, o primă fotografie ce dezvăluie acest...

După cum numeroase zvonuri afirmau, cei de la Samsung pregătesc în acest moment o versiune premium a lui Samsung Galaxy S5, terminal ce va include o carcasă realizată din metal. în cursul zilei de astăzi, o primă fotografie ce dezvăluie acest posibil device și-a făcut apariția pe web.

Din câte se poate vedea, terminalul adoptă același design ca și modelul standard Galaxy S5, dar reușește să aducă o carcasă dintr-un material mult mai premium, și anume un aliaj de metal. Cu toate acestea, aflăm că imaginea nu a sosit printr-o sursă credibilă, ci aceasta a fost postată de către un utilizator al platformei de socializare Reddit.

Dacă într-adevăr acest model premium se va dovedi a fi real, atunci trebuie să ne așteptăm la prețuri exorbitante cel puțin pe piața din România, prețuri care s-ar putea situa în jurul sumei de 4000 lei, ținând cont de faptul că în acest moment varianta de plastic se vinde la un preț de aproximativ 3000 lei. Printre specificațiile pe care le va mai aduce Galaxy S5 Prime se numără un display Quad HD și un procesor Qualcomm Snapdragon 805.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×