Meizu oferă acum telefoane la nivel internațional printr-un magazin online; Se pot cumpăra și din România cu plată prin PayPal!

1.593 ori
<b>Meizu oferă acum telefoane la nivel internațional printr-un magazin online; Se pot cumpăra și din România cu plată prin PayPal!</b>După modelul celor de la Oppo și al altor companii din China, Meizu a deschis un site de e-commerce, care va permite să le cumpărați smartphone-urile de oriunde din lume. Livrarea este gratuită și plata se poate face prin PayPal fără probleme....

După modelul celor de la Oppo și al altor companii din China, Meizu a deschis un site de e-commerce, care va permite să le cumpărați smartphone-urile de oriunde din lume. Livrarea este gratuită și plata se poate face prin PayPal fără probleme.

Terminalele au parte de garanție timp de 12 luni, iar transportul are loc direct acasă prin curier și durează între 1 și 2 săptămâni. Există și un mic aspect negativ aici și anume vămile și taxele asociate. E posibil să fie nevoie să plătiți taxe vamale. Astfel, deși Meizu oferă transport gratuit în toată lumea, se plătesc totuși taxe suplimentare în zone izolate. Toate taxele vamale nu sunt acoperite de asigurarea Free Shipping.

Meizu oferă acum telefoane la nivel internațional printr-un magazin online; Se pot cumpăra și În România cu plată prin PayPal!

Astfel prin magazinul online Meizu puteți cumpăra spre exemplu telefonul Meizu MX3, care costă doar 399 dolari și vine cu un display de 5.3 inch, procesor 8 core, 2 GB RAM și o baterie Sony de 2400 mAh. Handsetul dispune și de o cameră de 8 MP cu BSI cu deschidere F/2.0 și pixeli de 1.4 microni. Vă tentează produsele Meizu? Ați plăti taxele vamale, care pot ajunge la câteva zeci de dolari?

Mulțumim Master_B pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×